Detonare de ganduri

N-am mai scris de mult. Si nu datorita plictiselii de gandit-scris-gandit, nici de lene, sau oricare alt motiv care te-ar putea determinat sa nu mai scrii. N-am mai scris deoarece  n-am mai simtit nevoia sa scriu. M-am simtit bine, citind pe altii, si am uitat ca intr-o perioada, scriam mult mai bine si taios decat multi pe care ii citeam.

Dar… uneori se pare ca acumulezi in tine atat de multe litere  incat acestea nu iti mai permit sa gandesti clar. De fapt, ce vorbesc eu aici? Gandesti PREA clar. Si este frustrant cum simti creierul ca-ti gandeste  cuvinte, propozitii, fraze si nu poti.

Ajungi intr-un punct in care interiorul tau isi doreste sa racneasca si sa scoata din el toate cuvintele pe care le-ai strans in tine. Si nu poti. Si este frustrant. Si iti este teama, caci daca ai deschide gura, poti sa ranesti pe cei de langa tine. Si nu ca vrei. Nu vrei.Dar frustrarea iti transforma gandirea in sclav. Si toate cuvintele care urmeaza sa-ti iasa pe cavitatea bucala vor rani si vor intepa mai ceva ca oricare spin veninos din lume.

Si stii ce este trist?  oricat constientizezi ca ranesc cuvintele si ca le spui fix ca sa doara, nu poti sa te opresti. Ca un trup bolnav de adrenalina, cu piciorul intepenit pe acceleratie indreptandu-se spre prapastie.

Bai, si suntem prosti. Putem oricand sa ne trezim din letargia aceasta si sa ne oprim. Dar NU VREM. Suntem niste ticalosi si niste animale. Si totul se reduce la placerea aceea meschina, cand cineva iti greseste, de a-l pedepsi. De a-l face sa simta macar un strop din suferinta cauzata.

Pentru ca da!  Gresim, facem pe altii sa sufere si mai apoi cand celalalt ne greseste SAU asa ne inchipuim noi devenim rai. Si vrem sa intoarcem pedeapsa  insutit.

Si ura te roade. Te roade de cele mai frumoase sentimente, te face animal, te aduce la limita dintre frumos si urat. Te seaca! Si suferi tu si sufera cel  de langa tine.

Si este trist.

Nu este punct. Este doar …

va urma

About ralu

O nimeni celebra. Va explic eu alta data.

Posted on July 30, 2012, in Dupa 12 noaptea. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Știi cum se spune: doar oamenii puternici pot ierta. Apropo: doar ”va urma”? :)) Mișcă-ți fundu’ aici :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: